Over Van Ginkel Elektrotechniek

Van Ginkel Elektrotechniek uit Ede is een gedreven zelfstandige onderneming. Chris van Ginkel is dit bedrijf gestart sinds oktober 2015. Zijn loopbaan begon na zijn MBO studie elektrotechniek 2005 bij de Haan & van Laar Elektrotechniek. Met zijn ervaring zag hij na 10 jaar de uitdaging om een zelfstandige onderneming op te starten.

Gespecialiseerd

Chris is gespecialiseerd in onder andere sterkstroom installaties, utiliteitsbouw, datanetwerken, nieuwbouw elektra installaties, elektrarenovaties en het vervangen en aanpassen van groepenkasten.

Service

Naast het realiseren van elektrawerk biedt Van Ginkel Elektrotechniek de volledige ontzorging door middel van een 24-uurs storingsdienst. Service staat hoog in het vaandel. Bij het realiseren van elektrawerk is de kwaliteit en service onze kracht. “Wij zijn pas tevreden als u dat bent.”

Eerlijk tarief

Bij Van Elektrotechniek kunt u rekenen op een eerlijk tarief. “U kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen.”

Van klein tot groot

Zowel kleine als grote projecten worden door Van Ginkel Elektrotechniek uitgevoerd. Afhankelijk van de omvang van het project zorgen wij voor het aantal vakmensen. Chris van Ginkel heeft in zijn jarenlange ervaring en samenwerking een relatiebestand opgebouwd. “Bij ons kunt u rekenen op de perfecte voorbereiding, realisatie, afronding en nazorg.” Neem gerust contact met ons op.

Wij geven u graag advies op maat

Door onze technische kennis en ervaring adviseren wij u graag over de beste oplossingen in de elektrotechniek

Impressie van ons werk

Hieronder vindt u een aantal werkzaamheden van ons. Mocht u vragen hebben over onze werkzaamheden kan u gerust contact met ons opnemen.